Dakdekker helpt bij plaatsen van bitumen dakbedekking

dakdekker
Blog

Bitumen dakbedekking plaatsen op een plat dak kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Zeker voor woningbezitters die niet over het juiste gereedschap beschikken om de dakbedekking aan de ondergrond van een dak te kunnen bevestigen. Onze dakdekker helpt u graag bij het plaatsen van bitumen dakbedekking op platte daken, evenals dat onze dakdekker u kan helpen bij het onderhouden van de dakbedekking. Dakdekkers raden consumenten aan om de bitumen dakbedekking zeker eens per jaar of eens per twee jaar te laten onderhouden, om de levensduur van de dakbedekking te verlengen. Over het algemeen wordt de levensduur van bitumen dakbedekking op 25 jaar geschat.

Tip: kijk ook naar andere soorten dakbedekking voor platte daken! Naast bitumen dakbedekking kunt u bijvoorbeeld ook voor een groen dak kiezen. Een groen dak is vaak duurder om te laten plaatsen, maar verhoogt de isolatiewaarde van uw woning.

Soorten dakbedekkingssystemen voor een plat dak

Een plat dak kan op verschillende manieren worden voorzien van dakbedekking. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welk dakbedekkingssysteem het meest geschikt is voor het bedekken van uw eigen dak. Onze dakdekker komt graag bij u langs om te kijken welk soort dakbedekkingssysteem het beste gebruikt kan worden om de bitumen dakbedekking te plaatsen. Er zijn vier verschillende soorten dakbedekkingssystemen, namelijk: een los gelegd systeem, een mechanisch bevestigd systeem, een partieel gekleefd systeem en een volledig gekleefd systeem.

Methode om bitumen dakbedekking te plaatsen

Bitumen dakbedekking plaatsen gebeurt vaak met de brandmethode. Bij de brandmethode wordt de coating van de dakbedekking sterk verhit, waardoor de buitenste laag van de dakbedekking enigszins smelt. De gesmolten laag wordt op de ondergrond van het platte dak gelegd, waarna de dakbedekking zich aan het dak zal hechten. Op het moment dat de gesmolten laag weer gehard is, zal de dakbedekking stevig vastzitten.

Waarom kiest u voor ons?

Reparaties vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijke service
Lekkages snel verholpen
Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button