Een solide dakbedekking van dakleer in Haarlem

Dakleer is een van de meest voorkomende dakbedekkingen ter wereld. Het wordt met name gebruikt voor platte daken en is hierdoor ideaal voor een dakkapel of een stuk aanbouw. Het materiaal dat hiervoor wordt gebruikt, noemt men bitumen. Het is een kleefachtige bouwstof die middels een specifiek proces wordt aangebracht. Het resultaat is een sterk, veerkrachtig dak dat absoluut waterdicht is. Wij kunnen u in contact brengen met diverse vakmensen met specialistische kennis die u verder kunnen helpen met het plaatsen van dakleer in Haarlem.

Zorgvuldige hulp bij dakbedekking

Voor het plaatsen van deze vorm van dakbedekking is hulp vaak gewenst. Het dak dient namelijk van te voren goed te worden schoon gemaakt, waarna de laag bitumen wordt aangebracht. Dit gebeurt middels het branden van het materiaal, waardoor de kleefkracht wordt geactiveerd. Het werken met vuur vergroot natuurlijk de kans op brandgevaar, dus het is aan te raden hiervoor een vakman in te schakelen. Deze kan ervoor zorgen dat u niet alleen voor een onverhoedse brand komt te staan, maar ook dat uw dak uiteindelijk volledig waterdicht en klaar voor jarenlang gebruik wordt afgeleverd. Onze dakdekkers bieden dan ook de nodige zorgvuldige hulp die kan worden ingezet bij dit soort klussen. Zij gaan vakkundig en professioneel te werk, zodat u zich verder geen zorgen hoeft te maken en u zich op andere zaken kan storten. Voor meer informatie, advies of eventuele hulp voor het leggen van dakleer kunt u gerust contact opnemen. Wij zijn goed bereikbaar en bieden zo snel mogelijk hulp.

Bel nu onze dakdekker

Waarom zijn wij uw vakman?

Reparaties vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijke service
Lekkages snel verholpen
Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met dakreparatie, dakisolatie, dakonderhoud en lekdetectie. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button