Dakreparatie in Haarlem

Na een hevige regenbui, bij een wilde storm of om andere redenen kunnen er beschadigingen aan uw dakbedekking ontstaan. Bijvoorbeeld door takken die tegen uw dakbedekking aanslaan, dakpannen die van uw dak waaien of kleine scheurtjes die in uw dakbedekking ontstaan als gevolg van ouderdom. In deze situaties is het sterk aan te bevelen om de schade snel te laten repareren zodat een vervelende lekkage met waterschade voorkomen kan worden, evenals ongedierte of extra schade. Voor het uitvoeren van een dakreparatie in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres! Wij nemen de schade voor u op en zullen deze direct voor u herstellen, waar mogelijk. Soms is het noodzakelijk eerst een bepaald onderdeel te bestellen voor we uw dakbedekking volledig kunnen herstellen. In een dergelijke situatie komen we later bij u terug om een structurele oplossing te bieden.

Dakreparatie uitvoeren in Haarlem

Dakreparatie Haarlem ervaren dakdekkerEen dakreparatie kunt u in sommige gevallen zelf uitvoeren, als u goed te been bent en geen problemen hebt met het werk op een dak. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe dakpannen of het afdichten van ontstane schade. Voor een complexere dakreparatie in Haarlem of omgeving helpen wij u graag! Scheurtjes en kleine beschadigingen in de dakbedekking op een plat dak of schade aan het houtwerk onder uw dakbedekking, zijn klussen die complexer zijn en soms bepaalde gereedschappen vergen. Door onze ervaring is het voor ons vaak een kleine klus om uw dak te herstellen, zodat verdere schade voorkomen kan worden.

Bel nu onze dakdekker

Waarom zijn wij uw vakman?

Reparaties vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijke service
Lekkages snel verholpen
Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met dakreparatie, dakisolatie, dakonderhoud en lekdetectie. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button