Dakisolatie in Haarlem voor de koude winterdagen

Vrijwel iedereen weet dat warme lucht stijgt en dat daken van huizen daarom goed geïsoleerd dienen te zijn. Dakisolatie houdt de warme lucht binnen, waardoor uw huis minder snel afkoelt en de stookkosten omlaag kunnen. Er zijn verschillende manieren om dit klaar te spelen. Vaak ligt het aan het soort dak om te bepalen welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot isolatie. Zo kunnen schuine daken zowel aan de binnen- als buitenkant worden geïsoleerd. Platte daken kunnen op drie manieren worden geïsoleerd. Eén waarbij het materiaal aan de binnenkant zit, één waarbij het materiaal op de constructie zelf wordt geplaatst en één waarbij het materiaal bovenop de dakbedekking wordt aangebracht. Wilt u meer weten over het isoleren van uw dak? Laat u dan goed informeren, onze vakmensen staan voor u klaar en kunnen advies en hulp bieden bij dakisolatie in Haarlem.

Advies voor isolatie

dakisolatie HaarlemNaast het feit dat er diverse mogelijkheden zijn om uw dak te isoleren, zijn er ook tal van materialen die kunnen worden gebruikt. Zo kunt u voor een geëxpandeerd polystyreen kiezen, een materiaal dat voornamelijk uit pareltjes met lucht bestaat die uitermate vocht afwerend zijn. Daarnaast kunt u kiezen voor het bekende pur of polyurethaan. Dit materiaal wordt vaak in platen geleverd en kan eenvoudig bewerkt worden, zodat het toepasbaar is binnen diverse soorten daken. Mocht u meer willen weten over dakisolatie en weinig verstand hebben van deze materialen, dan staan onze vakmensen voor u klaar. Zij kunnen u informatie, advies en eventuele hulp bieden bij het kiezen en plaatsen van isolatie materiaal. Zodoende weet u zeker dat uw dak goed geïsoleerd is en dat u klaar bent voor de koude winterdagen.

Bel nu onze dakdekker

Waarom zijn wij uw vakman?

Reparaties vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijke service
Lekkages snel verholpen
Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met dakreparatie, dakisolatie, dakonderhoud en lekdetectie. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button