Dakleer branden in Haarlem door deskundige dakdekkers

Als je dakleer aan vervanging toe is, kun je hier maar het beste niet lang mee wachten. Dakleer dat zijn beste tijd heeft gehad kan gaan lekken en dat kan veel schade aan het huis en de spullen betekenen. Vooral als je een wat oudere woning hebt kan het vervangen van het leer verstandig zijn. Je voorkomt een heleboel gedoe als je het leer op tijd laat vervangen. Een bijkomend voordeel van een renovatie is dat je het dak vaak beter kunt isoleren en daarmee kunt besparen op de stookkosten. En dat is ook nog eens beter voor het milieu. Wil je informatie of advies over dakleer branden in Haarlem? Contacteer ons en wij zullen je persoonlijk advies geven over de mogelijkheden.

Hoe werkt het precies?

Als het dak schoon is wordt het leer uitgerold op het dak. Het overtollige materiaal wordt weggesneden en zo is het dak volledig bedekt. Het dakleer wordt vastgemaakt door middel van branden. Met een brander wordt eerst de onderkant van het leer verhit zodat de bovenste en de onderste laag met elkaar versmelten. Met een aandrukroller wordt ten slotte het dak afgewerkt zodat het leer glad op het dak ligt. Je kunt ook zelfklevend dakleer kopen in de bouwmarkten, maar de kans is groot dat het leer niet goed hecht en dat er lekkage ontstaat. Kom dus niet voor onverwachte verrassingen te staan en laat het dakleer branden door onze vakmannen. Zij zorgen ervoor dat het dak op de juiste manier wordt gebrand zonder kans op lekkage.

Bel nu onze dakdekker

Waarom zijn wij uw vakman?

Reparaties vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijke service
Lekkages snel verholpen
Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met dakreparatie, dakisolatie, dakonderhoud en lekdetectie. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button