Over ons

dakfotoZoekt u een vakkundige dakdekker die uw problemen met het dak zo snel mogelijk komt verhelpen? Dan bent u bij NVR Dakdekkers aan het juiste adres. Dit is hét dakdekkersbedrijf dat al uw problemen heel snel en vakkundig oplost.   

NVR Dakdekkers is al 30 jaar lang een van de bekendste dakdekkers in de omgeving van Haarlem. NVR Dakdekkers is onderdeel van Highservice Woningonderhoud. Omdat wij een erkend bedrijf zijn kunt u rekenen op goed opgeleide installateurs. We hebben aantoonbaar ervaring in dak werkzaamheden en onze dakdekkers beschikken over de juiste opleiding en diploma’s. Daarnaast laten wij ons regelmatig bijscholen. Kwaliteit staat voorop! Door alle kennis kan NVR Dakdekkers ook snel in actie komen bij zowel grote als kleine klussen.

Werkzaamheden

NVR Dakdekkers heeft al 30 jaar ervaring in het vak en biedt voor alle problemen op en rondom uw de dak de oplossing. Zo is NVR Dakdekkers in te schakelen voor als u onderhoud wil laten verrichten aan uw dak. Of als u simpelweg een controle wilt van uw dak staan onze dakdekkers voor u klaar. Daarnaast doet NVR Dakdekkers natuurlijk ook uw dak vervangen als dat nodig is. Naast daken leggen en onderhouden is NVR Dakdekkers ook in te schakelen voor lekkage aan het dak. Er is namelijk niks zo vervelend als water dat binnen komt omdat het dak een lekkage heeft. Maar u kunt NVR Dakdekkers ook gewoon inschakelen als u advies wilt over de juiste materialen voor uw dak. Onze dakdekkers staan altijd voor u klaar! 

Kernwaarden

Omdat NVR Dakdekkers al 30 jaar in het vak werkzaam is weten ze precies wat de juiste oplossing is voor uw probleem. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn dan ook de 2 dingen die bij NVR Dakdekkers hoog in het Vaandel staan. NVR Dakdekkers is een team van specialisten dat graag meedenkt over uw problemen en wensen. Om de kwaliteit hoog te houden wordt er uitsluitend met de hoogste kwaliteit producten gewerkt. Daarnaast respecteren we uiteraard uw privacy: we bespreken de uitgevoerde klussen niet met derden. We werken snel maar vakkundig, en gebruiken alleen de beste materialen. Ook maken wij geen troep of schade. We werken netjes en ruimen alles keurig voor u op. Hiermee verzekert NVR Dakdekkers kwaliteit en klanttevredenheid. 

Spoedservice

Speciaal aan onze dienstverlening is dat u ons kunt inschakelen bij spoed. Heeft u last van bijvoorbeeld een daklekkage of is er een gevaarlijke situatie ontstaan dan kunt u ons altijd bereiken. We komen dan direct naar u toe en zorgen voor een (nood)oplossing.  

Heeft u dus problemen op of rondom uw dak? Twijfel dan niet en neem meteen contact op met NVR Dakdekkers zodat wij uw problemen kunnen oplossen! 

Bel nu onze dakdekker

Waarom zijn wij uw vakman?

Reparaties vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijke service
Lekkages snel verholpen
Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met dakreparatie, dakisolatie, dakonderhoud en lekdetectie. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button