Lekdetectie in Haarlem

Een lekkage in uw woning is niet alleen lastig te herstellen in veel gevallen, het kan ook nare waterschade met zich meebrengen. Lekkages kunnen ontstaan rond de afvoer van een wasmachine, onder uw dak als gevolg van een hevige regenbui, of elders in uw woning door schade aan bijvoorbeeld leidingen. In al deze situaties is het noodzakelijk om snel een oplossing te vinden, zodat verdere schade voorkomen kan worden. Onze dakdekkers helpen u bij lekdetectie in Haarlem en omgeving, waarbij we eerst de bron van de lekkage voor u achterhalen en deze direct voor u zullen proberen te verhelpen. Mocht het niet mogelijk zijn om meteen een structurele oplossing te bieden, bijvoorbeeld omdat een deel van uw dakbedekking vervangen moet worden, dan bieden we u in ieder geval een tijdelijke oplossing.

Lekdetectie en reparatie in Haarlem

Lekdetectie HaarlemLekkage rond uw dakbedekking is een van de vervelendste vormen van lekkage, omdat neerslag al via een heel klein scheurtje in uw dakbedekking onder uw dak kan komen. De precieze plek van zo’n scheurtje is dan vaak lastig te achterhalen, waardoor er steeds meer neerslag naar binnen druppelt of loopt. Deze neerslag zal in het houtwerk van uw dak of bijvoorbeeld in uw muren trekken, waarbij de ontstane rottende plekken vaak nauwelijks te herstellen zijn. Reden genoeg om te zorgen voor een snelle oplossing bij lekkage!

Onze ervaren dakdekkers voeren lekdetectie in Haarlem al jaren uit, waardoor de bron van de lekkage in uw woning snel gevonden zal zijn.

Daklekkage lang niet altijd met blote oog zichtbaar

Een daklekkage is niet bepaald lastig te ontdekken. Althans, dat denken veel mensen. Vaak wordt gedacht dat het water bij een daklekkage uit het dak stroomt. Dit kan inderdaad het geval zijn. Probleem is alleen dat een lekkage lang niet altijd zo duidelijk zichtbaar wordt. Er kan namelijk ook sprake zijn van een zogeheten ‘onzichtbare’ daklekkage. Het kan betrekkelijk lang duren voor u zo’n lekkage in de gaten heeft. Hierdoor komt het vaak voor dat de schade enorm is. In het ergste geval heeft het water reeds een groot deel van uw houten dakconstructie aangetast. Dit kan bijzonder gevaarlijk zijn voor uzelf en uw dak. Een dakconstructie met verrot hout als gevolg van een lekkage, kan namelijk instorten. Heeft u het vermoeden dat er een lek in uw dak zit maar kunt u het probleem niet vinden? Laat het er dan vooral niet bij zitten. Een daklekkage verdwijnt immers nooit vanzelf. Om het lek op te sporen, doet u een beroep op NVR Dakdekkers. Met behulp van lekdetectie sporen wij het lek namelijk binnen een mum van tijd op.

Werkwijze lekdetectie NVR Dakdekkers

Heeft u nog nooit met een daklekkage te maken gehad? Dan zegt de term lekdetectie u vast en zeker niets. Toch is het een veelgebruikte werkwijze om lekkages op te sporen. Voordat u een beroep op ons doet, wilt u ongetwijfeld weten hoe onze lekdetectie in zijn werk gaat. Voor het opsporen van een daklekkage met behulp van lekdetectie komen wij altijd ter plaatse. Om de lekdetectie uit te kunnen voeren, beschikken wij over speciale apparatuur. Hiermee kunnen wij de bron van de daklekkage tot op de millimeter nauwkeurig achterhalen. Zodoende voorkomt u dat u uw gehele dakbedekking moet verwijderen om het lek te vinden. De werkwijze van lekdetectie door NVR Dakdekkers is dus bijzonder efficiënt.

Lekkage direct verholpen

Dankzij de werkwijze van NVR Dakdekkers heeft u een daklekkage snel opgespoord. Hier blijft het echter niet bij. Zodra wij het lek met behulp van lekdetectie opgespoord hebben, zullen wij het lek direct dichten. U heeft dus zelf helemaal geen omkijken meer naar uw dak wanneer u een beroep op ons doet. Hier gaan inderdaad kosten mee gepaard, maar u bespaart er ook aanzienlijk door. Indien u te lang wacht met het verhelpen van de daklekkage, wordt de schade alleen nog maar groter. En hoe groter de schade is, hoe meer het u kost om dit te repareren. Doe daarom direct een beroep op NVR Dakdekkers wanneer u uw daklekkage met lekdetectie op wilt sporen.

Bel nu onze dakdekker

Waarom zijn wij uw vakman?

Reparaties vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijke service
Lekkages snel verholpen
Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met dakreparatie, dakisolatie, dakonderhoud en lekdetectie. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button