Hulp bij een dakinspectie in Haarlem

Om lekkages onder uw dakbedekking tegen te gaan, is het raadzaam om regelmatig een dakinspectie uit te voeren. Voor een dakinspectie in Haarlem bent u bij ons dakdekkersbedrijf op de juiste plek! Onze ervaren dakdekkers kunnen uw dakbedekking op vakkundige wijze voor u controleren op een beginnende slijtage. Slijtage komt onder meer voor in de vorm van kleine barstjes in de dakbedekking. Via deze scheurtjes kan het regenwater bij uw woning naar binnen sijpelen. Eenmaal binnen uw woning zal het vocht onder meer in de houten constructie onder de dakbedekking van uw dak trekken. Dit resulteert in het ergste geval al snel in houtrot. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt!

Hoe werkt een dakinspectie in Haarlem?

Bij een dakinspectie lopen onze dakdekkers uw dakbedekking volledig na. Hierbij wordt gekeken of en in welke mate er sprake is van slijtage. Het is van het type dakbedekking wat u heeft afhankelijk, hoe u de slijtage kunt herkennen. Bij een rieten dakbedekking zal het riet steeds dunner worden, of ontstaat er een groene aanslag op het riet. In het geval van een bitumen dakbedekking ontstaan de reeds beschreven scheurtjes.

Mocht u een schuin dak met dakpannen hebben dan is de kans op slijtage minder groot. In dit geval is het echter belangrijk om regelmatig te controleren of de dakpannen nog recht liggen. Mocht een dakpan scheef zijn komen te liggen, dan kan er via de zijkant van de pan vocht bij uw dak naar binnen sijpelen.

Advies over het uitvoeren van onderhoud

Dakinspectie HaarlemWerkzaamheden die aan uw dak of dakbedekking moeten worden uitgevoerd, voert u wellicht liever niet zelf uit. Werken op grote hoogte brengt immers de nodige risico’s met zich mee! Onze dakdekkers staan voor u klaar, om u de gewenste hulp te bieden. Naast het uitvoeren van een dakinspectie, is ook het geven van advies een van de diensten die we u aanbieden. Wilt u bijvoorbeeld weten welk type dakbedekking het beste bij uw dak aansluit? Wilt u de isolatie van uw dak verbeteren door voor een ander type dakbedekking te kiezen? Op beide vragen geven wij u graag een antwoord.

Onze dakdekkers raden woningbezitters aan om zeker eens per twee jaar een dakinspectie in Haarlem uit te laten voeren. Enigszins afhankelijk van de leeftijd van uw dakbedekking.

Bel nu onze dakdekker

Waarom zijn wij uw vakman?

Reparaties vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijke service
Lekkages snel verholpen
Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met dakreparatie, dakisolatie, dakonderhoud en lekdetectie. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button