Dakpannen laten leggen in Haarlem door professionals

Denk je eraan om je dakpannen te laten vervangen? Dan is het tijd om contact met ons op te nemen. We adviseren je over de vele mogelijkheden op het gebied van dakpannen leggen in Haarlem en leveren maatwerk dat jarenlang meegaat. We zijn een vertrouwd adres voor het vervangen, repareren en inspecteren van dakbedekking. Onze dakdekkers voorzien je snel van een goed dak en zorgen ervoor dat jij en je spullen beschermd zijn tegen alle Nederlandse weergrillen.

Voordelen van pannen als dakbedekking

Niet zonder reden zijn dakpannen in Nederland al lange tijd de meest gebruikte dakbedekking. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is erg goed. Het materiaal is niet duur en gaat jarenlang mee. Met een beetje geluk gaan dakpannen zelfs een hele eeuw mee.

Betonnen of keramische

Dakpannen worden gemaakt van beton of keramiek. Beide materialen hebben een eigen uitstraling en eigen kenmerken. Als je budget niet erg groot is, kun je kiezen voor betonnen dakpannen. Ze zijn een stukje goedkoper dan keramische dakpannen. De pannen zijn iets groter en daardoor gemakkelijker te leggen. Een ander voordeel van betonnen pannen is dat ze niet uitzetten bij kou of hitte. Beton is een zwaar materiaal en dat maakt dat de betonnen pannen goed zijn bestand tegen de fikse stormen die in het najaar nogal eens door het land woeien. Keramische dakpannen hebben dan weer als voordeel dat ze lang meegaan. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden met het plaatsen. Daken met veel onderbrekingen zijn uitermate geschikt voor keramische pannen.

Bel nu onze dakdekker

Waarom zijn wij uw vakman?

Reparaties vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijke service
Lekkages snel verholpen
Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Neem contact op

Bent u op zoek naar een dakdekker bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met dakreparatie, dakisolatie, dakonderhoud en lekdetectie. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Menu
Call Now Button